23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 17.02.2016

Bayrampaşa zabıtası göz açtırmıyor

Bayrampaşa Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle yaptığı denetimlerde menşei belirsiz 8 ton kaçak et ve sakatatı imha etti.

1884 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa zabıtası göz açtırmıyor

Bayrampaşa zabıtası göz açtırmıyor

Bayrampaşa Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle ilçe genelinde yaptığı denetimlerde 8 ton kaçak et yakaladı.
Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilindeki rutin denetimlerinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Vatandaşların güvenli alışveriş yapıp daha hijyenik koşullarda beslenmelerini amaçlayan Bayrampaşa Belediyesi, denetimlerine ara vermeden devam ediyor.
Denetimler kapsamında,  baskın düzenleyen zabıta ekipleri, 8 ton menşei belirsiz et ve sakatat ürünlerine el koydu. Yedi emine alınan 8 ton kaçak temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından imha edildi. 
Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlara da uyarılarda bulundu. Halk sağlığıyla oynayanlara kesinlikle göz açtırmayacaklarını belirten yetkililer, “Gerek rutin denetimlerimiz, gerekse de vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar sonrası yaptığımız denetimlerdeki tek gayemiz, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenmelerini sağlamaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız herhangi olumsuz bir durum karşısında anında bizlerle irtibata geçip bilgi vermeleri” açıklamasında bulundu.

Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü irtibat bilgileri

Zabıta Müdürü 0(212) 467 19 80

Zabıta Müdürlüğü 0(212) 437 02 84 (24 saat)
Mostar Zabıta Amirliği 0(212) 437 26 00

[email protected]

 

 

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.