28 Temmuz 2026 Salı
SON DAKİKA
Bayrampaşa 28.07.2026

Bayrampaşa Kent Konseyi’nde yeni başkan Turgay Çetin

Bayrampaşa Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Turgay Çetin başkanlığa seçildi.

1106 4 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa Kent Konseyi’nde yeni başkan Turgay Çetin

Bayrampaşa Kent Konseyi’nde yeni başkan Turgay Çetin

Bayrampaşa Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Turgay Çetin başkanlığa seçildi. Bayrampaşa Kent Konseyi'nin 8. Dönem 3. Toplantı Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu, Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.
Genel Kurulda divan heyeti oluşturulurken, Kent Konseyi Başkanlığı ve Yürütme Kurulu üyeleri oy birliğiyle belirlendi.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda üyelerin teklifiyle Divan Başkanlığına Adnan Liçina, katip üyeliklere ise Şerafettin Ese ve Enver Keleş oy birliğiyle seçildi. 

Genel Kurulda konuşan Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, Kent Konseylerinin katılımcı yerel yönetim anlayışının önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, "Ortak akıl anlayışıyla bir araya gelerek Bayrampaşa'mızın gelişimine katkı sunmayı amaçlayan önemli bir platform olan Bayrampaşa Kent Konseyi'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdik. Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Turgay Çetin'i tebrik ediyor, Bayrampaşa'mız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Av. Yalçın Kaya yaptığı konuşmasında Bayrampaşa Kent Konseyi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
 

ÇETİN: ÇÖZÜM ODAKLI VE KAPSAYICI BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Genel Kurulda tek listeyle yapılan seçim sonucunda Turgay Çetin, oy birliğiyle Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Başkanlık seçiminin ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri de oy birliğiyle belirlendi.

Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanı olarak seçilen Turgay Çetin yaptığı konuşmasında, “Bu önemli görevi bana layık gören tüm delegelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca, destekleri ve katkıları dolayısıyla Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim Akın’a da şükranlarımı sunuyorum. Bayrampaşa’mızın ortak aklına güç katacak, tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve komşularımızla birlikte şehrimiz için üreten, çözüm odaklı ve kapsayıcı bir anlayışla çalışacağız. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyor, yeni dönemin Bayrampaşa’mız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

BAYRAMPAŞA KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu (Asil): Turgay Çetin, Kenan Bıçak, İlhan Yılmaz, Aydın Korkmaz, Gökhan Küçük, Eda Yıldız Karadağ, Selahattin Beyler, Fikret Kaya, Yaşar Kaya, Sercan Alkan, Davut Macun.

Yönetim Kurulu (Yedek): Fatih Sultan Mehmet Alabacak, Yavuz Son, Bahar Bozkurt, Emine İleri, İlker Nişlioğlu, Çağatay Boranalp, İsmail Yalçın, Yılmaz Birinci, Ali Karabaş, Behram Sancaklı.

Etiketler:

Foto Galeri

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.