20 Temmuz 2026 Pazartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 23.06.2026

Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin ailesini yasa boğan kaza

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin amcasının oğlu Fırat Çiftçi'nin kullandığı araç kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Fırat Çiftçi'nin eşi Nurşen Çiftçi ve 3 yaşındaki oğlu Yağız Efe Çiftçi hayatını kaybetti.

1514 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin ailesini yasa boğan kaza

Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin ailesini yasa boğan kaza

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsal Hamzalı Mahallesi Derindere Sokak'ta akşam saatlerinde acı bir trafik kazası meydana geldi. Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin amcasının oğlu Fırat Çiftçi'nin (40) kullandığı 24 BB 424 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada Fırat Çiftçi'nin eşi Nurşen Çiftçi (38), oğulları Yağız Efe Çiftçi (3), Alperen Çiftçi (10), Yusuf Mert Çiftçi (13) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar Sason Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Nurşen Çiftçi ve küçük oğlu Yağız Efe Çiftçi hayatını kaybetti. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Anne ve oğlunun cenazeleri otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Acı haber Bayrampaşa kamuoyunda büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Paşavizyon ailesi olarak Kaymakamımız Abdullah Çiftçi başta olmak üzere Çiftçi ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Foto Galeri

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.