23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 30.11.2022

Bayrampaşa’dan Düzce’ye yardım

Düzce'de yaşanan deprem için afetzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi, İ.B.B. İstanbul Haller Müdürlüğü ve HALDER İstanbul iş birliğinde gerçekleşen yardım tırı Düzce'ye gitti.

1674 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa’dan Düzce’ye yardım

Bayrampaşa’dan Düzce’ye yardım

Düzce'de geçtiğimiz hafta yaşanan deprem için afetzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek adına Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İ.B.B.) İstanbul Haller Müdürlüğü ve İstanbul Halciler Derneği (HALDER İstanbul) iş birliğinde gerçekleşen yardım tırı Düzce'ye ulaşmak üzere bugün yola çıktı.
Yapılan yardım sonrasında Türk Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Erkan Bayraktar yaptığı açıklamada; "HALDER İstanbul ve İ.B.B. İstanbul Haller Müdürlüğü'ne iş birliği için çok teşekkür ederiz. Düzce’deki afet bölgesinde yaşanan ihtiyaçları bir nebze de olsa gidermeye çalıştık. Allah tüm bağışçılarımızdan razı olsun" ifadelerini kullandı.
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım’da meydana gelen, İstanbul ve Ankara gibi birçok ilden de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Dr. Kerem Kınık genel başkanlığındaki Türk Kızılay ekipleri kısa bir sürede bölgede destek çalışmalarına başlamıştı. Türkiye’deki Kızılay şubeleri de hayırseverler ile birlikte toplanan yardımları Düzce’ye ulaştırarak bir nebze de olsa yaraları sarmak için seferber olmuştu.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.