15 Haziran 2026 Pazartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 04.07.2025

Bayrampaşa'da sünnet şöleni

Bayrampaşa Belediyesi, bu yıl da yüzlerce çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnet öncesi üstü açık klasik otomobillerle şehir turu attırılan çocuklar doyasıya eğlendi. Başkan Hasan Mutlu da çocuklar ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

1976 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa'da sünnet şöleni

Bayrampaşa'da sünnet şöleni

Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sünnet kıyafeti hediye ettiği, ilçedeki yüzlerce çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnet öncesi aileleri ile birlikte üstü açık klasik otomobillerle Bayrampaşa turu attırılan çocuklar daha sonra Bayrampaşa Belediyesi Arda Turan Tesisleri’nde doyasıya eğlendi.
Sünnet Şöleni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle açıldı. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin ardından sahneye çıkan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, çocukları mutlu etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Sünnet ettireceğimiz sevgili çocuklarımıza sürpriz yaparak onlara klasik otomobillerle şehir turu attırdık. Bu özel günü güzel bir anı olarak ömür boyu hatırlamalarını istedik. Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde büyümesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Müzik, animasyon gösterileri ve mehter takımı eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocukların mutluluğuna ortak olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu da etkinlik boyunca çocuklarla tek tek ilgilendi.
Çocuklarını Bayrampaşa Belediyesi aracılığıyla sünnet ettirecek aileler de yapılan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Hasan Mutlu’ya teşekkür ettiler.
Belediyenin sünnet şöleni kapsamında unutulmaz bir gün geçiren çocuklar, gruplar halinde özel bir sağlık kuruluşunda sünnet ettirilecek.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.