23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 16.01.2023

Bayrampaşa’da Kestane Festivali

Bayrampaşa Belediyesi'nin düzenlediği Kestane Festivali’nde vatandaşlara bir ton kestane ikram edildi. Festivale yoğun ilgi gösteren ve mangallarda pişirilen kestaneleri tadan vatandaşlar, konserler eşliğinde eğlendi.

1656 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa’da Kestane Festivali

Bayrampaşa’da Kestane Festivali

Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Kestane Festivali’nde vatandaşlara bir ton kestane ikram edildi. Festivale yoğun ilgi gösteren ve mangallarda pişirilen kestanelerin tadına bakan vatandaşlar, Şevket Doğan, İrem Bal ve Hasan Yılmaz konseri eşliğinde eğlenerek keyifli bir gün geçirdi. Elleriyle kestane pişirerek vatandaşlara ikram eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bir kültür kenti olan Bayrampaşa’mızda düzenlediğimiz Kestane Festivali ile kültürümüze özgü bir lezzeti komşularımızla paylaştık” dedi.
Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi kapalı pazar alanında Kestane Festivali düzenledi. Mangallarda özenle pişirilen kestaneler uzun kuyruklar oluşturan binlerce kişiye ikram edildi. Şevket Doğan, İrem Bal ve Hasan Yılmaz’ın sahne aldığı festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Batı Karadeniz müzikleri eşliğinde eğlenerek ikram edilen kestanelerin tadına baktı. Festivale ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Atila Aydıner de elleriyle kestane pişirerek vatandaşlara ikram etti.

AYDINER: KÜLTÜRÜMÜZE ÖZGÜ LEZZETİ KOMŞULARIMIZLA PAYLAŞTIK
Festivalde konuşan Başkan Aydıner, “Bir kültür kenti olan Bayrampaşa’mızda düzenlediğimiz Kestane Festivali ile kültürümüze özgü bir lezzeti komşularımızla paylaştık. Türkiye Yüzyılı’nda projelerimize ilçemizin değerine değer katmaya; etkinlik, şenlik ve festivallerimizle 7’den 70’e tüm halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı festivale AK Parti Milletvekilleri Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Küre Belediye Başkanı Salim Turan, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, belediye meclis üyeleri, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Küre Dernekler Federasyonu Başkanı Kubilay Salihvatandaş, Bayrampaşa’daki Sinop, Kastamonu ve Çankırı dernekleri  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.