Bayram Alışveriş Günleri başlıyor
Tüketicilere Outlet fiyatlarının altında alışveriş yapma imkanı sağlayacak "Bayram Alışveriş Günleri" 4 Temmuz'da CNR Expo'da başlayacak.
Tüketicilere outlet fiyatlarının altında alışveriş yapma imkanı sağlayacak "Bayram Alışveriş Günleri" 4 Temmuz'da CNR Expo'da başlayacak.
CNR Expo açıklamasına göre, CNR EXPO Yeşilköy'de 16 Temmuz'a kadar açık kalacak organizasyonda, iftardan sonra da vatandaşa alışveriş imkanı sağlanacak. Tüketicilerin bayram alışverişinde yorulmadan tek çatı altında her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla organize edilen "Bayram Alışveriş Günleri", 12.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan şekerlemeye kadar akla gelebilecek her türlü ürünün satılacağı organizasyon aracılığıyla, piyasaya hareket getirilecek ve nakit para akışının hızlanması sağlanacak.
200'ün üzerinde firmanın katılımı ve 1 milyon ziyaretçi hedefiyle düzenenlenen "Bayram Alışveriş Günleri" Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Merter Sanayici ve İşadamları Derneği ( MESİAD), Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği (OTİAD), Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) desteğiyle yapılacak.
Ilgili Haberler
AK Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Altunbey'den bayram mesajı
22.05.2026
AK Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Altunbey'den Bayram mesajı
22.05.2026
Bayrampaşa protokolünden Ulaş İnşaat’a ziyaret
22.05.2026
Paşavizyon Gazetesi’nden Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye nezaket ziyareti
22.05.2026