25 Nisan 2026 Cumartesi   

BAYPARK HOSPİTAL 5 YAŞINDA

BAYPARK HOSPİTAL 5 YAŞINDA
 

Baypark Hospital, 5. kuruluş yıl dönümünü Perşembe akşamı Koç Düğün Sarayı’nda gerçekleştirdiği görkemli bir törenle kutladı.
Modern altyapısı, uzman hekim kadrosu, güler yüzlü personeli ve etik ilkeleri ön planda tutan anlayışıyla, kaliteden ödün vermeyen Baypark Hospital 5. yaşına girmenin gururunu yaşadı.
Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde 2014 yılında hizmet vermeye başlayan ve kurulduğu günden bu yana Bayrampaşa ve çevre ilçelerden gelenler tarafından tercih edilen Baypark Hospital, geride bıraktığı 4 seneyi tüm çalışanları ile birlikte muhteşem bir geceyle kutladı.
Geceye, Baypark Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynel Öztürk, Baypark Hospital Genel Koordinatörü Haydar Ataman, Baypark Hospital Başhekimi Uz. Dr. İsa Şahin’in yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, işadamı Zülfü Koç, hastanede görev yapan doktorlar, doktor asistanları ve hastane personeli katıldı.
Yemek ikramlarıyla başlayan gecede, Baypark Hospital’da görev yapanlar, çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. 

ŞAHİN, 2. ŞUBENİN MÜJDESİNİ VERDİ
Gecede kısa bir konuşma yapan Baypark Hospital Başhekimi Uz. Dr. İsa Şahin, mesai arkadaşlarıyla birlikte Baypark Hospital’in 5. yaşını kutlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok önemli sağlık merkezlerinde eğitim almış uzman doktorlarımızla hastalarımıza hizmet veren hastanemizde 20 farklı bölümde bir çok doktor, hemşire, ebe, sağlık çalışanı ve personel bulunuyor. Tüm çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.Bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Başhekim Şahin, Baypark Hospital’in 2. şubesinin çok yakında Avcılar’da açılacağını da müjdeledi.Coşkunun zirveye çıktığı dakikalarda, üzerinde Baypark Hospital’ın resminin bulunduğu pastayı kesen hastane yönetimi, personele pasta ikramında bulundu. 
Bu arada gecenin sonuna doğru Afrin’deki operasyonda 8 şehit verdiğimiz haberi üzerine eğlence sonlandırıldı.

HASTANEDE 20 BÖLÜM BULUNUYOR
Yirmi farklı bölümden oluşan ve 7 gün 24 saat hizmet veren Baypark Hospital’da, DahiliyeKadın Hastalıkları ve DoğumÇocuk Sağlığı ve HastalıklarıKulak-Burun-BoğazKardiyolojiGöğüs HastalıklarıGenel CerrahiGöz Sağlığı ve HastalıklarıBeyin, Sinir ve Omurilik CerrahisiNörolojiOrtopedi ve TravmatolojiÜrolojiCildiye (Dermatoloji)Fizik Tedavi ve RehabilitasyonRadyoloji (Ultrason, Akciğer Grafisi)PsikolojiAnestezi ve ReanimasyonBeslenme ve Diyet, Ağız ve Diş Sağlığı, Erişkin Yoğun BakımYeni Doğan Yoğun BakımLaboratuvarTomogrofi ve MRAmeliyathane,DoğumhaneSaç EkimiUyku Laboratuvarı ve 24 Saat Acil Servis bölümleri bulunuyor. 27 erişkin, 1 koroner, 15 yeni doğan olmak üzere toplam 43 yoğun bakım yatağı bulunan Baypark Hospital, ayrıca 34 hasta odası olmak üzere toplam 77 yatak kapasitesine sahip.

Tarih: 02 Mart 2018 Cuma    Hit: 9381

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol