23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 05.03.2019

BATİAD defilesi için hazır

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile geçen yıl ilk kez düzenlediği defilenin ikincisi için hazırlıklara başladı.

2535 1 dk 0 yorum
Paylaş:
BATİAD defilesi için hazır

BATİAD defilesi için hazır

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde geçen yıl ilk kez düzenlenen defilenin ikincisi için hazırlıklar başladı.
 BATİAD Başkanı Şerafettin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, modacı Niyazi Erdoğan, Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Handan Didem Ataoğlu ve okul yönetimiyle bir araya gelerek yıl sonunda düzenlenecek defile için istişare toplantısını düzenledi. Toplantı sonunda görev dağılımı da yapılırken, geçen yıl olduğu gibi bu sene de organizasyonun kusursuz bir şekilde geçmesi temennisinden bulunuldu.
Tekstil sektörüne kalifiye eleman yetiştirme amacı taşıyan projede, Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca ürettikleri tasarımlar yıl sonunda görücüye çıkacak.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.