Başkan Sırakaya’ya dostlarından anlamlı ziyaret
Bayrampaşa’da uzun yıllar görev yapan Yalçın Sırakaya’ya Şişli’deki yeni görevinde dostlarından hayırlı olsun ziyareti. Atila Aydıner, Sırakaya için “Bayrampaşa’da gönüllerde iz bırakan kıymetli bir devlet adamı” dedi.
Başkan Sırakaya’ya dostlarından anlamlı ziyaret
Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan, uzun yıllar Bayrampaşa’da belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Yalçın Sırakaya, yeni görevinde dostlarını ağırladı.
Önceki dönem Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, önceki dönem Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, önceki dönem Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Macit ve iş insanı Mehdi Şeren, Sırakaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Aydıner: Devlet terbiyesi almış iyi bir devlet adamıdır
Ziyarette Sırakaya’nın Bayrampaşa’daki hizmet yıllarına dikkat çeken önceki dönem Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yalçın Sırakaya’nın kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu söyledi.
Aydıner, “Yalçın kardeşim Bayrampaşa’ya uzun yıllar büyük bir özveriyle hizmet etti. Görev yaptığı süre içerisinde çalışkanlığı, dürüstlüğü, devlet terbiyesi ve insan ilişkileriyle herkesin takdirini kazandı. O, sadece iyi bir yönetici değil, aynı zamanda tam anlamıyla devlet terbiyesi almış, iyi bir devlet adamıdır. Bayrampaşa’da gönüllerde iz bırakmış, sevilen ve sayılan çok değerli bir kardeşimizdir” dedi.
Sırakaya’nın görev anlayışının her zaman hizmet odaklı olduğunu belirten Aydıner, “Birlikte çalıştığımız yıllarda kendisine her zaman güvendim. İşine sahip çıkan, sorumluluk almaktan kaçınmayan, çözüm üreten ve insanı merkeze koyan bir anlayışı vardı. Bugün Şişli’de önemli bir görev üstlenmiş olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Bayrampaşa’da gösterdiği başarıyı Şişli’de de sürdüreceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bayrampaşaspor’a da önemli hizmetler verdi
Yalçın Sırakaya’nın Bayrampaşa’daki hizmetleri belediye çalışmalarıyla sınırlı kalmadı. Bayrampaşaspor’un 2. ve 3. Lig’de mücadele ettiği dönemlerde kulüp başkanlığı görevini de üstlenen Sırakaya, ilçenin spor hayatına da önemli katkılar sundu.
Bayrampaşa’da görev yaptığı dönem boyunca farklı kesimlerle güçlü ilişkiler kuran Sırakaya, hizmet anlayışı, mütevazı kişiliği ve çalışkanlığıyla ilçede kalıcı bir iz bıraktı.
“Şişli için de önemli bir kazanım”
Ziyarette Sırakaya’nın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunulurken, sahip olduğu tecrübe ve birikimin Şişli için önemli bir değer olduğu ifade edildi.
Dostları, Bayrampaşa’da gönüllerde taht kuran Yalçın Sırakaya’nın, devlet adamlığı duruşu ve hizmet anlayışıyla Şişli’de de önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti.
Sırakaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dostlarına teşekkür etti.
Foto Galeri