23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 01.05.2018

Başkan Saçlı basınla buluştu

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, ilçede yayın yapan yerel basının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

1497 4 dk 0 yorum
Paylaş:
Başkan Saçlı basınla buluştu

Başkan Saçlı basınla buluştu

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, ilçede yayın yapan yerel basının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.
Bayrampaşa Belediyesi Tuna Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş, İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Murat Uçak, Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Birimi Başkanı Önder Akarsu, Tanıtım Medya Birimi Başkan Yardımcıları Mehmet Olcay ve Selahattin Bölükbaşı, İlçe Başkan Asistanı Ahmet Soykan ve Bayrampaşa’da yayın yapan gazetelerin temsilcileri katıldı.
AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, yemekte yaptığı konuşmada yeni dönemle ilgili açıklamalarda bulunurken, yeni yönetimle birlikte Bayrampaşa da bazı şeylerin değişeceğini söyledi.  

Genç yönetimimizle geleceğimize yön vereceğiz
Yeni  yönetim kurulunun yaklaşık yüzde 70’inin değiştiğini belirten Başkan Ersin Saçlı, “Yeni ve bir o kadar da genç arkadaşlardan oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. İnşallah genç yönetimimizle geleceğimize yön vereceğiz. İlk zamanlarda da söylemiştim ‘biz aday olmak için yarışmadık, aday gösterildik’. Bayrampaşa’da benimle birlikte ismi geçen 5-6 arkadaşımız vardı aday gösterilmesi hususunda. Biz aday olmak için kendi aramızda mücadele etmiyoruz, kamuoyu oluşuyor ‘bunlar aday olabilir’ şeklinde. Biz de ne görev verilirse yaparız tabi ki. Teşkilat anlayışımızda dışarıda kaldığımızda, görev almadığımız da ne görev verilirse yerine getirmeye çalışıyoruz. Artık devletle iç içe çalışan bir siyasi partiyiz. Genel başkanımız aynı zamanda Cumhurbaşkanımız olduğu için buradaki olumsuzluk direkt devlete de yansıyacak. Bu yüzden attığımız her adımda çok dikkatli olacağız. Cumhurbaşkanımızın çizdiği doğrultuda yönetimimizi belirlemeye çalıştık. Yeni yönetimimizi oluştururken benim için en önemli  konu genç arkadaşlara yer vermekti. Yarın biz bu koltuklarda olmayacağız. Kendi yerimize genç  arkadaşlarımızı yetiştirmezsek bu hareket bir yerde tıkanır. İyi ve yoğun ilgi gören bir ilçe kongresi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız gelmemesine rağmen 5 bine yakın kişinin katıldığı bir kongre yaptık. Bu anlamda hem önceki dönemdeki arkadaşlarıma ve Bayrampaşalılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bayrampaşa’da herkesin oyuna talibiz
Seçildikten kısa bir süre sonra 24 Haziran’da seçim yapılması kararı alındığını belirten Ersin Saçlı, “Kongre süreçleri bitti, 24 Haziran seçim heyecanı başladı. Seçim için kolları sıvadık. Ülkemizin menfaati açısından erken seçim iyi oldu. Milletvekilliği için Bayrampaşa’dan şu ana kadar 11 kişi müracaat yaptı ve bu sanırım bu dönemde bir rekor oldu. Berat Kandili nedeniyle Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik ve hastalarımıza acil şifalar diledik. Bundan sonra Bayrampaşa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ve seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. 24 Haziran seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bayrampaşalıların bizlere bir teveccühü olduğunu görüyoruz. İnşallah bunun yansımasını 24 Haziran gecesi göreceğiz. Doğru işler yaparsak Bayrampaşa’yı çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Parti ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun işini doğru yapan herkesin yanındayım. Yerel basınımızı da bizlerin ve Bayrampaşa’nın gözü, kulağı ve dili olduğu için çok önemsiyoruz. Biz burada partizan değil Bayrampaşa’nın menfaatlerini düşünerek çalışacağız. Bayrampaşa halkını düşüneceğiz. Bayrampaşa’da herkesin oyuna talibiz. Bu farklılığı herkes her anlamda hissedecek ve görecek” diye konuştu.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.