23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 15.05.2022

BİK’te bir Bayrampaşalı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü Mesut Onat, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

2985 1 dk 0 yorum
Paylaş:
BİK’te bir Bayrampaşalı

BİK’te bir Bayrampaşalı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü Mesut Onat, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.
Bayrampaşa’da çeşitli kurumlarda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Mesut Onat, 3 yıl Bayrampaşa Belediyesi’nde hizmet verdikten sonra Bayrampaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak 5 yıl görev yaptı. Bu görevinin ardından 2 yıl boyunca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda İstanbul İl Müdür Yardımcısı olan Onat, daha sonra Bayrampaşa Belediyesi’nde Bayrampaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev aldı. 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak görev alan Onat, 10 Mayıs 2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine başladı.
1978 Batman doğumlu olup, Adalet Meslek Yüksekokulu ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olan Mesut Onat, evli ve 2 evlat sahibidir.
Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.