23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 24.07.2023

Anne kız son yolculuğa uğurlandı

Tekirdağ'da trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı, Bayrampaşa'da cenaze töreniyle defnedildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları adaletin sağlanması için mücadele edeceklerini belirtti.

1671 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Anne kız son yolculuğa uğurlandı

Anne kız son yolculuğa uğurlandı

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne Safiye Erden ve kızı Refiye Erden Bayrampaşa’da son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Kavşağı'nda dün meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'dan Edirne'ye doğru seyir halinde olan, Eniz D.'nin kullandığı 22 ACM 830 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçerek, Semra D. idaresindeki 34 UZZ 80 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Semra Demirok'un otomobilinde yolcu olarak bulunan Safiye Erden ve kızı Refiye Erden hayatını kaybetti. Anne ve kızının naaşı İstanbul'a getirilerek öğle namazı sonrası Yıldırım Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Camiinde cenaze namazı kılındı. Anne Safiye Erden ve kızı Refiye Erden'in cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından 500 Evler Mezarlığına defnedildi.

RIFAT ERDEN: BU CİNAYETTİR
Otomobilin sürücüsü Semra D.'nin kardeşi Rıfat Erden, "Trafik terörü kurbanı olduk maalesef. Bu acının tarifi yok. Hızlı giden bir otomobil, ailemizden 2 kişiyi aldı. Yengem ve kuzenimi kaybettik. Ablam şu an yoğun bakımda. Bu olayın takipçisi olacağız inşallah, sonuna kadar takip edeceğiz. En ağır cezayı alması için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Bu bir trafik kazası değil, cinayettir" dedi.

BAYRAM MAT: İKİ CAN, BİRİSİ DE YOĞUN BAKIMDA
Ölen kişilerin komşusu Bayram Mart, "Alkollü oldukları tespit edilmiş, hızlı bir şekilde kırmızı ışıktan geçmişler. Yeşil ışıktan geçen kızımız ve yeğenimizi kaybettik. Hepimiz çok üzüldük, iki can, biri de yoğun bakımda. Yetkililere sesleniyorum, bu tür olaylar kişilere ödül oluyor. Aldığım duyumlara göre Instagramlarında, "Ben çok iyiyim, merak etmeyin" diye mesajlar atıyormuş. Bu kişiyle mutlaka adalet ilgilenmelidir" ifadesini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.