23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 04.04.2026

AKV’de genç yönetim

Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV) Olağan Genel Kurulu’nda genç isimlerden oluşan yeni kadro, hem kurucular hem de genel kurul üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

1680 2 dk 0 yorum
Paylaş:
AKV’de genç yönetim

AKV’de genç yönetim

Umran Kültür ve Medeniyet Hareketi’nin öncü kuruluşlarından Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV), Olağan Genel Kurulu’nu büyük bir katılım ve tazelenme heyecanıyla gerçekleştirdi.
Eğitim ve kültür alanında 1988 yılından beri hizmet veren Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV) Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Mehmet Hanefi Mahitapoğlu seçilirken, yeni yönetim kurulu da oluşturuldu.
Vakfın Genel Merkez Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulu AKV Kurucu üyelerinden Necati Ceylan’ın Başkanlığında, Muammer Çınar ve Ümit Lütfi Kadıhasanoğlu’nun yazman üyelikleri ile oluşan Divan Kurulu gündem maddelerini görüştü. En önemli maddelerden biri de yeni Mütevelli Heyetin seçilmesiydi. Gençlerden oluşan yeni bir kadro, Kuruculara, Genel Kurul üyelerine ümit verdi.
Genel Kurul üyeleri arasından söz alan İdris Turan İlter, Şemsettin Petek, Hamza Öztürk ve Cihat Madran konuşmalarında gençlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. İyi bir sinerji oluştu. Seçim sonrası mikrofonu eline alan Mehmet  Hanefi Mahitapoğlu önceki yönetimin ibra edilmesinden ve önerdiği yeni yönetimin seçilmelerinden dolayı Genel Kurul'a teşekkür etti. Mahitapoğlu, oluşan bu yeni sinerjinin vakıf çalışmalarını daha ileriye taşıyacağını vurguladı.
Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV)  yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:
Asıl Üyeler:Mehmet Hanefi Mahitapoğlu, Önder Nuri Atay, Burak İdi, Ömer Emre Dişçi, Ümit Lütfi Kadıhasanoğlu, Furkan Özer, Furkan Yeşil.
Yedek Üyeler: Ömer Faruk Kırbaşoğlu, Orhan Özer, Eyüp Özdemir, Muhammet Mahitapoğlu, Aşkın Özcan, Fahri Özkaya, Faruk Gündoğdu.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.