22 Mayıs 2026 Cuma
SON DAKİKA
Bayrampaşa 15.05.2026

Akın’dan gönüllere dokunan ziyaretler

Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, hem kanseri yenen bir vatandaşa hem de bir şehit ailesine sürpriz ziyaretlerde bulunarak vefa ve komşuluk örneği gösterdi.

8992 3 dk 0 yorum
Paylaş:
Akın’dan gönüllere dokunan ziyaretler

Akın’dan gönüllere dokunan ziyaretler

Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, vefa ve komşuluk örneği göstererek kanseri yenen Zümrüte Oral’ı evinde ziyaret edip pasta sürpriziyle geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Akın, şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın annesi Minyaser Delikanlı’yı da ziyaret ederek şehidin elini öptü ve minnettarlığını ifade etti. 

Başkan Vekili İbrahim Akın’ın bu anlamlı ziyaretleri, zor günlerinde vatandaşların ve şehit ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

Kanseri yenen vatandaşa sürpriz ziyaret


Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, kanser tedavisini başarıyla tamamlayarak sağlığına kavuşan Zümrüte Oral’ı evinde ziyaret etti. Akın, yanında getirdiği pasta ile Zümrüte Hanım’a sürpriz yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akın, “Bizim medeniyetimizde komşuya el uzatmak, hastayı ziyaret etmek en temel insani değerlerimizdendir. Zorlu bir süreci geride bırakan Zümrüte Hanım’a uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bugün onun yeniden doğumunu kutluyoruz” dedi.

 

Şehit ailesine vefa ziyareti


Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, şehit ailelerine yönelik vefa ziyaretleri kapsamında Bayrampaşalı şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın annesi Minyaser Delikanlı’yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Akın şehidin annesinin elini öperek minnet ve saygısını ifade etti. Ziyarette AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar da yer aldı.

Heyet, aileyle bir süre sohbet ederek başsağlığı dileklerini yineledi ve devletin ile toplumun şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu vurguladı.

 

Şehit Mustafa Delikanlı kimdir?


Bayrampaşalı Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Delikanlı, 5 Mart 2015 tarihinde Konya’da planlı eğitim uçuşu sırasında F-4E 2020 tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olmuştu. Şehit Delikanlı, Bayrampaşa’daki törenin ardından Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Hava Şehitliği’ne defnedilmişti.

Foto Galeri

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.