23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 11.01.2024

AK Parti’den mevlid

Ramazan'ın habercisi olan üç ayların başlangıcı ve şehitlerimiz için AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanlığı, STK Kadın Kolları Başkanları ile Regaip Kandili Programı düzenledi.

1565 1 dk 0 yorum
Paylaş:
AK Parti’den mevlid

AK Parti’den mevlid

AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları, Şehitlerimiz ve üç ayların başlangıcı dolayısıyla Bayrampaşa kadınlarını Dua'da buluşturdu.
Onbir Ayın Sultanı Ramazan'ın habercisi olan üç ayların başlangıcı ve şehitlerimiz için  AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanlığı, STK Kadın Kolları Başkanları ile Regaip Kandili Programı düzenledi. 
Programa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Eşi Melahat Aydıner, AK parti İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Baltacı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Jale Baran, Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer ve STK temsilcileri katıldı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.