23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bölgesel 14.02.2014

2 haftada 3,5 ton bayat ekmek toplandı

1445 1 dk 0 yorum
Paylaş:
2 haftada 3,5 ton bayat ekmek toplandı

2 haftada 3,5 ton bayat ekmek toplandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin belirlenen noktalarına koyduğu “ekmek toplama kumbaraları” vasıtasıyla iki haftada 3,5 ton bayat ekmek toplamayı başardı.

Ülke ekonomisine katkıda bulunan çalışmalarıyla öne çıkan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde bayat ekmekleri toplamaya başladı. Yaklaşık iki hafta önce başlatılan çalışmada 3,5 ton bayat ekmek toplamayı başaran Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yeni uygulamasıyla da halkın takdirini bir kez daha kazandı.

İlçe genelinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmalarıyla diğer ilçe ve illere örnek olarak gösterilen Gaziosmanpaşa Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal projelerle de ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa genelinde 200 ayrı noktaya “bayat ekmek kumbarası” koyan Gaziosmanpaşa Belediyesi, iki gün arayla bu noktalardan bayat ekmekleri topluyor. Toplanan bayat ekmekler, hayvan besiciliği ve süt üretimi yapan firmalara verilerek ülke ekonomisine katkı sağlanıyor.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.