23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 02.03.2020

12 yaşındayız!

1 Mart 2008 yılında “Dünyanın en iyi yerel gazetesi” sloganı ile okuyucularıyla buluşan Paşavizyon Gazetesi 12. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

2686 2 dk 0 yorum
Paylaş:
12 yaşındayız!

12 yaşındayız!

Kurulduğu günden beri okuyucularına farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Paşavizyon Gazetesi bugün 12 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Paşaviyon Gazetesi’ni siz değerli okuyucularımızla birlikte bugünlere getirmenin haklı bir gururunu yaşamaktayız.
1 Mart 2008 yılında “Dünyanın en iyi yerel gazetesi” sloganı ile okuyucularıyla buluşan Paşavizyon Gazetesi 12. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.
Tarafsız, ilkeli ve doğru haberlerle, okuyucusuyla her ay düzenli bir şekilde buluşan Paşavizyon Gazetesi, yayın hayatına bundan böyle de belirlediği ilkeler doğrultusunda devam edecek. 
Yenilenen mizanpajı, baskı kalitesi, hepsi ulusal basın tecrübesine sahip olan yeni yazar, editör ve muhabir kadrosuyla her geçen gün daha da büyüyen Paşavizyon Gazetesi, yeni döneminde de bölgenin en güçlü sesi olmaya devam edecek.
Paşavizyon Gazetesi’nin yayın grubu içerisindeki Dama Ajans firmamız ile de her türlü reklam, ilan, matbaa ve ajans hizmetleri de vermekteyiz.
İlk yayına başladığı günden itibaren Bayrampaşa, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan’dan en güncel haberleri okuyucularıyla buluşturan gazetemiz, www.pasavizyon.com internet sitesiyle de her gün en taze haberleri okuyucusuna ulaştırma gayreti içerisinde yer alıyor. 
Paşavizyon Gazetesine bu zamana kadar verdiğiniz desteklerden dolayı tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz. 
Bizi izlemeye devam ediniz.
Birlikte nice 12 yıllara…

 

İletişim Bilgilerimiz

Telefon numaramız: 0212 567 11 21

Mail adresimiz: [email protected]

İnternet sitemiz: www.pasavizyon.com

Facebook adresimiz: pasavizyon gazetesi

Twitter adresimiz: Pasavizyon_

Instagram adresimiz: Pasavizyon

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.