23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 25.11.2017

Yardım Evini Uzat

AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları, Kızılay aracılığıyla Arakanlı müslümanlar için “AK Kadın İstanbul Mahallesi” kurulması için kermes düzenledi.

2657 2 dk 0 yorum
Paylaş:
 Yardım Evini Uzat

Yardım Evini Uzat

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı, Arakan'a yardım elini uzatıyor. Türk Kızılayı aracılığıyla Arakanlı müslümanlar için “AK Kadın İstanbul Mahallesi” kurulacak. AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanlığı da kendi üzerlerine düşeni yapmak için Bayrampaşa’da kermes düzenlendi. 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı, asırlardır Müslüman coğrafyaların çektiği acıların son bulması duası ile AK Kadınlar olarak zulme sessiz kalmadı. “Zalimi sevindirmeyeceğiz. Yardımlarımıza dualarımızı da katarak devam edeceğiz. Yıkılan, yakılan evlerin yerine ‘Yardım Evini Uzat’ diyerek yola çıkan AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları, Arakan’da yaşam savaşı veren mazlum müslümanlar için, Bayrampaşa Kızılay Şubesi ile birlikte Demirkapı Caddesi’nde yardım kermesi düzenledi.

Kermesin açılışı, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, AK Parti Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş, Bayrampaşa Kızılay Şube Başkanı Okan Aysu ve ilçe riyasetinin katılımlarıyla açılışını gerçekleştirildi. Yardım kermesine Bayrampaşa Belediyesi, Bayrampaşa Türk Kızılayı, Bayrampaşa İHH, Bayrampaşa Yeşilay, Bayrampaşa Hayırevi Başkanı ve Belediye Başkan Atila Aydıner’in eşi Melahat Aydıner de katılarak, AK Parti Bayrampaşa teşkilatına destek verdiler. Bayrampaşalı  hayırseverler de yardım kermesine yoğun ilgi gösterdiler.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.