23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 12.03.2021

İstiklal Marşı’mızın 100. yılı

“Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır Hakka tapan milletimin İstiklal!” İstiklâl Marşı’nın kabulünün 100. yılı kutlu olsun.

3945 1 dk 0 yorum
Paylaş:
İstiklal Marşı’mızın 100. yılı

İstiklal Marşı’mızın 100. yılı

Milletimizin vatan sevgisi, hürriyet ve bağımsızlık karakterinin en zorlu mücadelesini verdiği Kurtuluş Savaşının kazanıldığı şartların tarif ve yerini bulduğu İstiklal Marşı’nın TBMM tarafından kabulünün 100. yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 
Milli mücadelede üstlendiği sorumlulukla, fikirleri ve eserleriyle tarihimizde müstesna bir yer edinmiş olan İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, yine bu anlamlı gün vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.
İstiklâl Marşı’nın kabulünün 100. yılı kutlu olsun. 
Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın! 


Paşavizyon Gazetesi



Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.