23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 16.04.2019

İnönü’ye kütüphane kuruldu

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Bilişim ve Metal Teknolojileri Alanı öğrencilerinin de katkısıyla kurulan Kütüphanenin açılışı yapıldı. Okulun öğrencilerinden Abdulkadir Akyüz ise Tekvando’da Avrupa 5.’si oldu.

3750 2 dk 0 yorum
Paylaş:
İnönü’ye kütüphane kuruldu

İnönü’ye kütüphane kuruldu

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Bilişim ve Metal Teknolojileri Alanı öğrencilerinin de katkısıyla oluşturulan Kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.
Kütüphanenin açılış törenine Bayrampaşa Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Sevinç ve Fehmi Kılıçkaya, Okul Müdürü Deniz Mutlu Güler, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Mutlu Güler, “Kütüphanemizin yapım ve hazırlanış aşamalarında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serap Gündüz ve öğrencilerinin çok değerli emek ve maddi, manevi katkıları oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kütüphanemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Kılıçkaya ise yaptığı konuşmasında “Böyle bir çalışmanın ortaya çıkmasından, ortaya konulan emekten dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Kütüphanenin hazırlık sürecinde özellikle öğrencilerin de emeğinin bulunması çok anlamlı” ifadelerini kullandı ve kendi eğitim süreçlerinden ve okuma alışkanlıklarından örnekler vererek, kitap okumanın önem ve gereğinin altını çizdi.
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Sevinç de bu kütüphane projesinin pek çok eğitimciye örnek olması temennisinde bulundu ve her türlü ihtiyaçta destek olacaklarını da ekleyerek, “Kütüphanenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Açılışın ardından öğrencilerle bir süre sohbet edildikten sonra, Kütüphanenin hazırlık çalışmalarıyla ilgili sunum izlendi.

TEKVANDO'DA AVRUPA BAŞARISI İNÖNÜ MESLEK'TEN
İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerinden Abdulkadir Akyüz 1-6 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Tekvando Avrupa Plaj Şampiyonası’nda Avrupa beşincisi oldu ve 2020 Danimarka Dünya Şampiyonası vizesi aldı.
İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Mutlu Güler yaptığı açıklamada, “Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerini kutluyor, Dünya Şampiyonasında başarı diliyoruz” dedi.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.