23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 19.02.2019

İnönü’de başarılar sürüyor

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Türkiye finallerine, karatede Emirhan Duman Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

2607 1 dk 0 yorum
Paylaş:
İnönü’de başarılar sürüyor

İnönü’de başarılar sürüyor

Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sporda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, 7-10 Şubat tarihlerinde Kastamonu'da düzenlenen Liseler arası Genç Erkekler Futbol Yarı Finallerinde dört maçını da namağlup tamamlayarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye finalleri 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Kuşadası'nda yapılacak.

Bir başarı da Karatede
İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Emirhan Duman, Liseler arası Genç Erkekler kategorisinde Edirne'de düzenlenen Bölge Şampiyonalarında 82 kiloda birinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Müdür Güler’den kutlama
Okul Müdürü Deniz Mutlu Güler yaptığı açıklamada, ‘Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan okul takımımızı, emeği geçen hocalarımızı kutluyor, başarılar diliyoruz. Yine karatede birinci olan öğrencimizi kutluyor, Tükiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz dedi.


Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.