17 Temmuz 2025 Perşembe   

TERAZİDERE 1. AMATÖR’DE

TERAZİDERE 1. AMATÖR’DE
 

İstanbul 2. Amatör Lig’de mücadele eden Teraziderspor, 113 dakika 10 kişi oynadığı play-off maçında Kozyatağı İdman Yurdu'nu uzatmaların ardından 3-2 yenerek 1. Amatör Lig'e yükselmenin sevincini yaşadı.
Sezonu 6. Grup’ta 2. sırada tamamlayan Teraziderespor ile 18. Grup’u 2. sırada bitiren Kozyatağı İdmanyurduspor 1. Amatör’e yükselmek için Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda Play-off maçı oynadı.
Maçın 7. dakikasında kalecisi atılan ve normal süre içinde 2 kez geriye düşen kırmızı-yeşilli Bayrampaşa ekibi, Yunus Emre Demir, Murat Çevik ve Berru Eren'in golleriyle sonuca gitti. 
Maçın normal süresi 2-2 sona erirken, Teraziderespor uzatmada attığı golle rakibini 3-2 mağlup etti ve böylelikle iki sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e dönmüş oldu.

Öztürk'ten Başkan Bıçak'a teşekkür
Teraziderespor'un deneyimli teknik direktörü İrfan Öztürk, "Galibiyete inanan, yaz sıcağında bir kişi eksik 120 dakika dakika mücadele edem futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Tüm sezon bize destek olan başkanımız Fettah Bıçak'a ve yönetin kuruluna da teşekkür ediyorum" dedi. Gelecek sezon Bayrampaşa'yı 1. Amatör Lig’de Sağmalcılarspor, Çankırı Marufspor, Cevatpaşaspor, Altıntepsispor ve Teraziderespor temsil edecek.

Tarih: 22 Haziran 2025 Pazar    Hit: 2642

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol