02 Eylül 2025 Salı   

ÇAMUR ÇÖMLEK ATÖLYESİ İLGİ GÖRDÜ

ÇAMUR ÇÖMLEK ATÖLYESİ İLGİ GÖRDÜ
 

Bayrampaşa Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iş birliğiyle düzenlenen Sanatsal Çamur Çömlek Atölyesi, miniklere unutulmaz bir deneyim sundu.
Bayrampaşa Gençlik Merkezi’nde (BAYGEM) düzenlenen ve 4-9 yaş arası iyileşmiş ve lösemi tedavisi gören çocukların katıldığı etkinlik, yaratıcılığın ve neşenin buluştuğu renkli anlara sahne oldu.
Bayrampaşa’da gerçekleştirilen atölyede, çocuklar çömlek yapımını öğrenirken hem eğlendi hem de hayal güçlerini konuşturdu. Ellerinde şekillenen çamurdan ortaya çıkan eserler, minik sanatçıların gurur kaynağı oldu. Çocukların mutluluğu ve enerjisi, etkinliğe katılan herkesi etkiledi.
Atölyeye, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gündüz Kalkan, Bayrampaşa Belediyesi Kültür Müdürü İmdat Kaygın, BAYGEM Koordinatörü Okan Aysu, BAYGEM Kültür ve Sanat Koordinatörü İlyas Çağlayan, Bayrampaşa Belediyesi Zübeyde Yaşam Merkezi El Sanatları Koordinatörü Handan Aydoğan ve diğer kurum sorumluları da katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu. Etkinlik, hem sosyal farkındalığı artırdı hem de miniklere sanatla dolu bir gün hediye etti. Bayrampaşa Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocukların yüzünü güldürmeye ve sanatsal faaliyetlere destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Tarih: 30 Temmuz 2025 Çarşamba    Hit: 6613

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol