15 Kasım 2025 Cumartesi   

BAYRAMPAŞASPOR DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ

BAYRAMPAŞASPOR DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ
 


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 19. hafta maçında, kendi evinde Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilen Bayrampaşaspor’da sular durulmuyor. 
Düşme potasından kurtulamayan ve aldığı mağlubiyetle camiasını ve taraftarını çileden çıkartan Bayrampaşaspor’da, yapılan yetersiz transferlerde sorgulanmaya başladı.

Lig’de aldığı sonuçlarla tarihinin en başarısız sezonlarından birisini geçiren Bayrampaşaspor, hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile hayati bir maça çıkacak.
19 puanla 14. sırada yer alan ve küme düşecek takımlar arasında gösterilen yeşil-kırmızılı ekipte, zorlu maç öncesi olağanüstü hal ilan edilmiş durumda. Olası bir mağlubyette kendini düşme potasında bulacak olan Bayrampaşaspor’da sıra dışı gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

Ligin 13. haftasında takımın başına geçen Teknik Direktör Engin Çalışır, oynadığı 7 maçta ligin dibindeki Anadolu Üsküdar ve Pazarspor’a karşı aldığı 2 galibiyetten başka başarısının bulunmaması ve Sarıyer maçında alınacak olan mağlubiyetle kredisini bitireceği ve önümüzdeki günlerde yolların ayrılacağı konuşuluyor.


KARAR:

BAYRAMPAŞA Kulübü'nün 24.01.2016 tarihinde oynanan BAYRAMPAŞA-MENEMEN BELEDİYESPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Tarih: 28 Ocak 2016 Perşembe    Hit: 1960

  • Ahmet Doğrusözlü  29/01/2016 06:08:22

    Beşiktaşın desteğine rağmen Bayrampaşasporu küme düşme hattına getiren Bayrampaşaspor yönetimi derhal değişmeli

  • bahtiyar karacan  28/01/2016 21:23:42

    Bu hoca gider.. eli kulağındadır... hiçbirşey vermedi... oyunu okuyamıyor, mantaliteyi değiştiremedi... başkan ve hoca gider...

  • apocan  28/01/2016 15:23:56

    Yağu sürekli hoca gideceğine niye başkan değişmiyor ki?