20 Nisan 2024 Cumartesi   

2017 FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

2017 FAALİYET RAPORU ONAYLANDI
 

Sultangazi Belediye Meclisi 2018 Nisan ayının 3. birleşimini Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda 2017 yılı faaliyet raporu onaylandı. Meclis’te konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Dokuz yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz tüm yatırımları, genç Sultangazimiz'in bugünü kadar yarınlarını da hesaba katarak uygulamaya koyduk. Yaptığımız yatırımlarla, hayata geçirdiğimiz vizyon projelerle Sultangazi'yi, yıldızı parlayan bir ilçe konumuna getirdik" dedi.
Sultangazi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda 2017 yılı faaliyet raporu Meclis üyelerinin onayına sunuldu.
Meclis’te konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sultangazi’nin her tarafında dev projeleri kararlı adımlarla yürütüldüğünü belirten Başkan Altunay, "9 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz tüm yatırımları, genç Sultangazimiz'in bugünü kadar yarınlarını da hesaba katarak uygulamaya koyduk. Sultangazi Belediyesi olarak, halkımızdan aldığımız güven ve destekle daha büyük hedeflere koşuyoruz. Yaptığımız yatırımlarla, hayata geçirdiğimiz vizyon projelerle Sultangazi'yi, yıldızı parlayan bir ilçe konumuna getirdik" diye konuştu.
Sultangazi’yi hizmetlerle buluştururken, en büyük desteğin ilçe halkının güveni ve desteği olduğunu ifade eden Başkan Altunay,  "Halkımızla yakaladığımız gönül birlikteliği ile değişimin ve gelişimin en güzel örneklerini ilçemizde sergiledik. Geçmişe gururla bakarken, gelecek için daha da umutlanıyoruz. Daha büyük hedeflere ilk günkü hizmet aşkıyla hep birlikte yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Siyasi partiler adına söz alan Meclis üyelerinin görüş öneri ve değerlendirmelerinin ardından 2017 yılı faaliyet raporu oylamaya sunularak kabul edildi.

Tarih: 11 Nisan 2018 Çarşamba    Hit: 13093

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol