20 Nisan 2024 Cumartesi   

1300 ÇOCUĞA SÜNNET ŞÖLENİ

1300 ÇOCUĞA SÜNNET ŞÖLENİ
 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni'nde bin 300 çocuk sünnet olmanın mutluluğunu aileleriyle birlikte paylaştı. Etkinlikte konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Hedefimiz gönül belediyeciliğini yaygınlaştırmak, şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek ve Gaziosmanpaşa'yı en çok tercih edilen kent haline dönüştürmek" dedi.
Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi'nde düzenlenen sünnet şölenine aileleriyle birlikte katılan bin 300 çocuk, kendileri için hazırlanan özel programda gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Çocuklar, gösteriler ve eğlenceli yarışmalarla unutamayacakları bir gün geçirdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin uzman hekimler tarafından hijyenik koşullarda sünnet ettirdiği minikler, böyle bir şölenle sünnet oldukları için mutlu oldukları belirtiler. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da etkinliğe katılarak çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

USTA: YAKLAŞIK BİN 300'ÜN ÜZERİNDE ÇOCUĞUMUZU BU YIL SÜNNET ETKİNLİĞİYLE BULUŞTURDUK
Gelenekselleştirdikleri toplu sünnet şölenini bu yıl da vatandaşlarla birlikte kutladıklarını ifade eden Hasan Tahsin Usta, "Bugün burada yavrularımızın hayata adım atmalarının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Öncelikle sünnet olan bütün yavrularımıza hayırlı olsun. Gelecekleri bahtları açık olsun. Ailesine, vatanına, ülkesine hayırlı evlat, hayırlı nesiller olarak yetişsinler. Yaklaşık bin 300'ün üzerinde çocuğumuzu bu yıl sünnet etkinliğiyle buluşturduk. Gelenek haline gelen bu sünnet şölenlerimizi sizlerle birlikte her yıl kutlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"AMACIMIZ GAZİOSMANPAŞA'YI EN ÇOK TERCİH EDİLEN KENT HALİNE DÖNÜŞTÜRMEK"
Başkan Usta, Gaziosmanpaşa'nın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacaklarını belirterek, "Bizim bu dönem hedefimiz gönüllerin huzur bulması açısından gönül belediyeciliğini yaygınlaştırmak, şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek ve kentsel dönüşümle birlikte Gaziosmanpaşa'yı İstanbul'un önümüzdeki süreçlerde en çok tercih edilen yaşanabilir bir kenti haline dönüştürmek" şeklinde konuştu.

OĞULLARI SÜNNET OLAN AİLELER ÇOK MUTLU OLDU
Oğlunu toplu sünnet şöleninde sünnet ettiren Yonca Sevimliot, "Oğlum sünnet oldu, çok mutluyum. İlk oğlum olduğu için çok üzüldüm ama sonra iyi oldu birazcık akıllandı. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya çok teşekkür ederiz. Her türlü bize destek oluyor. Hiçbir ayrımcılık yapmıyor. Herkese aynı şekilde destek oluyor" dedi.

Tarih: 17 Eylül 2019 Salı    Hit: 2745

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol